Zmiana i wyłączenie hasła

Do wprowadzenia ustawienia oznaczonego ikoną kłódki jest wymagane hasło ( image2021-11-16_13-20-17.png ).

Aby zmienić lub wyłączyć hasło zabezpieczające ustawienia, należy:

  1. Wybrać Password > Safety Password z menu Settings.

  2. Podać aktualne hasło programu i dotknąć przycisku Confirm.Fabrycznie ustawione hasło to admin.Aby wyłączyć hasło, należy nacisnąć przycisk Password Lock i wyłączyć tę funkcję.

  3. Dotknąć przycisku Confirm.


Uwaga
  • Jeśli użytkownik zapomni hasła, będzie konieczne przywrócenie systemu do ustawień fabrycznych.

  • Nawet po wyłączeniu blokady hasłem po ponownym uruchomieniu blokada uaktywni się ponownie.

Scroll conditional content

Scroll conditional content

Scroll conditional content

Scroll conditional content

Scroll conditional content