2.12.4 2.12.3 2.12.2 2.12.1 2.12 2.11.2 2.11.1 2.11.0.1 2.10.3 1. M/H Series 2. A Series 3. E Series 4. P Series Korean English Chinese Czech Dutch French German Hungarian Italian Japanese Polish Portuguese Spanish
2.12.4 2.12.3 2.12.2 2.12.1 2.12 2.11.2 2.11.1 2.11.0.1 2.10.3 1. M/H Series 2. A Series 3. E Series 4. P Series Korean English Chinese Czech Dutch French German Hungarian Italian Japanese Polish Portuguese Spanish

Ustawienia robota 1

Rozmieszczenie elementów na ekranie ustawień robota:

image1_en.png

Lp

Element

Opis

1

Enter Workcell Name

Należy wprowadzić nazwę stanowiska roboczego.

2

Simulation Screen

Wyświetla symulację przestrzeni roboczej stanowiska roboczego.

3

View All

Wszystkie pozostałe zarejestrowane elementy stanowiska roboczego. Zaznaczenie wszystkich pól wyboru spowoduje uaktywnienie funkcji View All (Pokaż wszystko). Usunięcie zaznaczenia pól wyboru wyłącza tę funkcję.

4

Change to Full Screen ( image2021-11-16_13-19-19.png )

Ekran symulacji jest wyświetlany w trybie pełnoekranowym. Dotknąć przycisku minimalizacji ( image2021-12-29_15-11-41.png ) na pełnym ekranie, aby powrócić do ekranu zminimalizowanego.

5

Zoom In ( image2021-11-16_13-19-27.png )/Zoom Out ( image2021-11-16_13-19-37.png )

Powiększanie i pomniejszanie obrazu na ekranie symulacji.

6

Rotate ( image2021-11-16_13-20-7.png )/Move ( image2021-11-16_13-20-15.png )

Obracanie i przesuwanie ekranu symulacji. Dotknąć przycisku i przeciągnąć lub dotknąć ekranu, który ma być sterowany.

7

Simulator Direction Setting

Służy do ustawiania kierunku symulatora. Symulacja jest wyświetlana w wybranym kierunku.

8

Workspace

Wyświetla przestrzeń roboczą stanowiska roboczego.

9

Delete

Usuwa bieżące stanowisko robocze.

10

Draft

Confirm

Draft: Zapisuje tymczasowo ustawienia przestrzeni roboczej stanowiska roboczego.

Confirm: Zapisuje bieżące lub potwierdzone zapisane tymczasowo dane ustawień przestrzeni roboczej stanowiska roboczego.

(Wyłącznie w przypadku stanowisk roboczych związanych z bezpieczeństwem: przycisk Confirm zostaje wyświetlony po wykonaniu funkcji Confirm Temporary Save. W przypadku stanowiska roboczego o charakterze ogólnym jest wyświetlany przycisk Confirm).

11

Confirm Draft

Potwierdza to zapis tymczasowo zapisanych ustawień przestrzeni roboczej.

(Wyświetlane tylko w przypadku elementów stanowiska roboczego związanych z bezpieczeństwem, niewyświetlane w przypadku stanowiska roboczego o charakterze ogólnym)

Scroll conditional content

Scroll conditional content

Scroll conditional content

Scroll conditional content

Scroll conditional content