2.12.4 2.12.3 2.12.2 2.12.1 2.12 2.11.2 2.11.1 2.11.0.1 2.10.3 1. M/H Series 2. A Series 3. E Series 4. P Series Korean English Chinese Czech Dutch French German Hungarian Italian Japanese Polish Portuguese Spanish
2.12.4 2.12.3 2.12.2 2.12.1 2.12 2.11.2 2.11.1 2.11.0.1 2.10.3 1. M/H Series 2. A Series 3. E Series 4. P Series Korean English Chinese Czech Dutch French German Hungarian Italian Japanese Polish Portuguese Spanish

Obnovení továrního nastavení

Obnovení továrního nastavení je funkce používaná k vymazání všech uživatelských dat a protokolů uložených na robotovi. Když se provede obnovení továrního nastavení, pak se databáze, soubory protokolu, položky Workcell i soubory úloh vymažou.

  1. V hlavní nabídce klepněte na tlačítko Nastavení a vyberte možnost Obnovení továrního nastavení.

  2. Klepněte na tlačítko Resetovat.

  3. Když se resetování dokončí, restartujte systém.